GHID DE INSTALARE

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

AxisVM este disponibil în 6 configurații de bază, care pot varia în funcție de cerintele utilizatorului din puctul de vedere a numărului de elemente finite sau a metodelor de calcul. Versiunea small business a programului oferă o capacitate limitată la un preț de redus, în timp ce versiunea professional nu are limitări de capacitate în ceea ce privește dimensiunea modelelor.

Datorită designului configurativ al AxisVM, inginerii sunt liberi să își aleagă propriile unelte de proiectare modulare. AxisVM oferă avantaje precum reducerea costurilor sau flexibilitatea în proiectare în funcție de nevoile sau bugetul proiectului lor, prin personalizarea diferitelor volume de capacitate și module suplimentare.

Toate configurațiile sunt flexibile pentru a fi combinate în continuare. În aceste cazuri, se va ține cont de diferența prețurilor.

Veți avea nevoie de un cititor PDF pentru a deschide fișierul care descrie configurațiile.
Puteți descărca Adobe Reader de aici:

AxisVM Lite

AxisVM Lite este o versiune distribuită gratuit, fără limită de timp.
Toate funcțiile programului sunt active, însă capacitatea de folosire a elementelor este limitată la 40 de elemente de linie, 400 de elemente de suprafață, 20 de ipoteze de încărcare și 10 moduri de vibrație.

AxisVM X5 Lite

AxisVM Trial

AxisVM Trial este o versiune de evaluare complet funcțională a programului, limitată la timp de folosire de 30 de zile. Toate funcțiile și operațiile programului sunt active, inclusiv comenzile de Salvare, Tipărire, Import, Export și sunt incluse și toate modulele.

AxisVM X5 Trial