GHID DE INSTALARE

DESCARCĂ AXISVM X5

AXISVM X5 PACHET de INSTALARE

Vă rugăm să consultați ghidul de instalare și descărcați cea mai recentă versiune comercială a programului AxisVM X5.

În cazul sistemelor de operare pe 64 de biți, utilizatorul are posibilitatea de a instala versiunea pe 32 sau pe 64 de biți a programului. Prin instalarea versiunii pe 64 de biți se copiază și versiunea pe 32 de biți pe hard disc, dar nu se crează iconiță pe desktop.

Pentru a rula programul, veți avea nevoie și de un fișier cheie (licență) care permite operarea cheii hardware.
Fișierul de licență puteți descărca din contul dumneavoastră myAxisVM. După descărcare, acest fișier, trebuie copiat în directorul de instalare AxisVM X5, în același director în care software-ul a fost instalat pe calculator.

INSTALARE

Odată ce descărcați fișierul de instalare numit axisvm_x5_install_ro.exe, puteți începe procesul de instalare instalând AxisVM X5 din fereastra de pornire care apare în Setup Wizard. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe ecran.

GHID DE INSTALARE PAS CU PAS

PORNIRE AXISVM

IMPORTANT: Înainte de a rula AxisVM, copiați fișierul de licență X5 (AxisVM_X5_xxxx.key) în același director de pe hard disk-ul computerului dvs., unde fișierul executabil al software-ului (axisvm.exe) a fost instalat anterior.

Pogramul de instalare crează iconița AxisVM X5 pe desktop. Rulați programul apăsând clic stânga de două ori pe iconță. Puteți lansa programul AxisVM X5 și din Start meniu.

GHID PENTRU PRIMA PORNIRE

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

AxisVM este disponibil în 6 configurații de bază diferite, care vor varia în funcție de drepturile utilizatorului de acces la numărul de elemente finite sau de metoda de calcul. Versiunea small business a programului oferă o capacitate limitată la un preț de redus, în timp ce versiunea professional nu are limitări de capacitate în ceea ce privește dimensiunea modelelor.

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

AxisVM Lite

AxisVM Lite este o versiune distribuită gratuit, fără limită de timp.
Toate funcțiile programului sunt active, însă capacitatea de folosire a elementelor este limitată la 40 de elemente de linie, 400 de elemente de suprafață, 20 de ipoteze de încărcare și 10 moduri de vibrație.

AxisVM X5 Lite

AxisVM Trial

AxisVM Trial este o versiune de evaluare complet funcțională a programului, limitată la timp de folosire de 30 de zile. Toate funcțiile și operațiile programului sunt active, inclusiv comenzile de Salvare, Tipărire, Import, Export și sunt incluse și toate modulele.

AxisVM X5 Trial