GHID DE INSTALARE

INSTALARE CHEIE DE PROTECȚIE (SENTINEL)

INSTALARE CHEIE DE PROTECȚIE (SENTINEL)

Driverul necesar (7.6.9) se instalează automat, dar dacă utilizatorul nu are drepturi de administrator (pentru sistemele de operare bazate pe Windows NT) instalarea se poate efectua ulterior manual.

DESCARCĂ SENTINEL DRIVER  

Dimensiune - 7.4 MB

Instalare pas cu pas:

MANUALE AXISVM X5 IN DIFERITE LIMBI

Limbi disponibile:
engleză, franceză, germană, olandeză, cehă, română, slovacă, maghiară, spaniolă, italiană, sârbă, poloneză, bulgară, portugheză.

MANUALE AXISVM X5

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

AxisVM este disponibil în 6 configurații de bază diferite, care vor varia în funcție de drepturile utilizatorului de acces la numărul de elemente finite sau de metoda de calcul. Versiunea small business a programului oferă o capacitate limitată la un preț de redus, în timp ce versiunea professional nu are limitări de capacitate în ceea ce privește dimensiunea modelelor.

CONFIGURAȚII ȘI MODULE

AxisVM Lite

AxisVM Lite este o versiune distribuită gratuit, fără limită de timp.
Toate funcțiile programului sunt active, însă capacitatea de folosire a elementelor este limitată la 40 de elemente de linie, 400 de elemente de suprafață, 20 de ipoteze de încărcare și 10 moduri de vibrație.

AxisVM X5 Lite

AxisVM Trial

AxisVM Trial este o versiune de evaluare complet funcțională a programului, limitată la timp de folosire de 30 de zile. Toate funcțiile și operațiile programului sunt active, inclusiv comenzile de Salvare, Tipărire, Import, Export și sunt incluse și toate modulele.

AxisVM X5 Trial